Remontti Reetat

Kaipaatko elämääsi motivaatiota, liikuntaa, terveyttä, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mahdollisuutta positiiviseen muutokseen? Oletko kyllästynyt pikadieetteihin ja koviin kuntokuureihin? Remontti Reetat lähestyvät hyvinvoinnin eri teemoja ihmisläheisesti ja innostavasti. Yhdessä etsimme mielekkäitä keinoja hyvinvoinnin edistämiseen arjessa liikunnan, ravitsemuksen sekä palautumisen näkökulmista. Ryhmässä yhdistyy osaavien ja ammattitaitoisten valmentajien ohjaus ja tuki sekä ryhmän tsemppi ja eteen päin vievä energia. Remontti Reetat on ehdottomasti hyvän mielen valmennus kohti parempaa oloa omassa kehossa ja mielessä.

Remontti Reetat -ryhmävalmennus sisältää:

– Mahdollisuus osallistua maksuttomasti useaan Evan ja Sirjan iloiseen treeniin/jumppaan viikottain
– Selkeät ja helpot ohjeet omaan treenaamiseen niin kuntosalilla kuin kotonakin
– Paljon inspiroivia reseptejä, vinkkejä ja ohjeistusta maukkaaseen ja terveelliseen syömiseen
– Mahtavan porukan ja valmentajien tsemppi sekä tuki
– + Paljon lisää asiaa ja ajatuksia hyvinvoinnista
– VAROITUS! Remontti Reetat ryhmään kuuluminen saattaa aiheuttaa: LIIKUNNAN ILON löytämistä, FIKSUJA valintoja syömisen suhteen, KUNNON paranemista, PAREMPAA oloa ja jaksamista, ITSETUNNON kohoamista ja paljon NAURUA!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sirja@sirjapt.fi

Uudet Remotti Reetat aloittavat syyskuussa 2019, lisää infoa tulossa touko-kesäkuussa!

Palautetta Remontti Reettojen ryhmävalvennuksesta

”Reettojen kautta olen oppinut panostamaan omaankin hyvinvointiini ja olen löytänyt vihdoin liikunnan ilon. Olette molemmat ohjaajat tosi inspiroivia ja suosittelen Reettoja oikein mielelläni.” 
-Heini

”Useamman kerran Reetta-ryhmään kuuluneena voin sanoa että tässä uudessa konseptissa oli jotain sellaista mitä arvostan todella suuresti. Ei mittanauhaa eikä vakaa, laihdutus ei ollut pääasia. Etsimme hyvää kokonaisvaltaista oloa, puhuimme unesta, levosta, palautumisesta, mielenrauhasta, liikunnasta ja ravinnosta aivan erilaisella tasolla. Erittäin kattava valikoima eri liikuntamuotojen kokeiluun. Vaikka omat tavoitteet eivät toteutuneet toivotulla tavalla, kipinän nämä leidit minussa sytyttivät. Eli suosittelen lämpimästi ja äänestän itseni jatkoon.” 
-Jaana

”Remontti Reetat ryhmävalmennus tähtää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen. Olen saanut ryhmältä hyvin paljon; Päässyt tutustumaan uusiin lajeihin ja osallistumaan viikottaisten omien tapaamisten lisäksi Evan ja Sirjan muille tunneille. Kurssin hinta on sisältöönsä nähden edullinen. Ammattitaitoisten ohjaajien tuki ja kannustus on huippua ja treeneihin on aina mukava tulla. Kaiken lisäksi muista ryhmäläisistä on saanut monta uutta hyvää kaveria. Suosittelen lämpimästi tätä kaikille, jotka haluavat parantaa fyysistä ja henkistä jaksamista ja voida paremmin!”
-Johanna

” Remontti Reetat ryhmävalmennus on kirkkaasti paras valmennuskokemukseni erilaisten kurssien ja velmennusten joukosta. Positiivisuuden kautta tsemppaavat valmentajat ottavat jokaisen kurssilaisen huomioon yksilönä antaen tilaa omille oivalluksille, ”hellästi tuuppien” oikeaan suuntaan. Monipuolisesta liikuntavalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain, tai kuten itselläni se kauan kadoksissa ollut liikkumisen ilo. Tätä hyvän mielen valmennus matkaa on tukenut ammattitaitoisten valmentajien lisäksi mahtavat kurssikaverit ja hersyvä huumori.
-Outi

”Remontti Reetat -valmennus on antanut hyvät avaimet kohti parempaa hyvinvointia tehokkaiden treenien, monipuolisen tiedon ja mielenkiintoisten tehtävien kautta. Ihanat ja ammattitaitoiset valmentajat ottavat jokaisen huomioon yksilönä ja tsemppaavat eteenpäin. Treeneihin on ollut aina mukava tulla ja niissä on päässyt kokeilemaan monipuolisesti eri lajeja. Valmennuksesta on löytynyt myös uusia ihania treenikavereita, joiden kanssa naurua riittää. Oma olotila on parantunut ja energiaa saanut lisää arkeen. Suosittelen!”
-Sanna

Remonttireetat Sirja ja Eva