Kaipaatko elämääsi motivaatiota, liikuntaa, terveyttä, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mahdollisuutta positiiviseen muutokseen? Oletko kyllästynyt pikadieetteihin ja koviin kuntokuureihin?

Remontti Reetat -ryhmä lähestyy hyvinvoinnin eri teemoja ihmisläheisesti ja innostavasti. Yhdessä etsimme mielekkäitä keinoja hyvinvoinnin edistämiseen arjessa liikunnan, ravitsemuksen sekä palautumisen näkökulmista. Ryhmässä yhdistyy osaavien ja ammattitaitoisten valmentajien ohjaus ja tuki sekä ryhmän tsemppi ja eteenpäin vievä energia. Remontti Reetat on ehdottomasti hyvän mielen valmennus kohti parempaa oloa omassa kehossa ja mielessä.

Reettojen reissu alkaa taas syksyllä 2020. Ilmoittautuminen mukaan alkaa alkukesällä 2020!

Remontti Reetat -ryhmävalmennuksen sisältö:

 • Ryhmän oma tehokas, monipuolinen ja iloinen treeni kerran viikossa
 • Mahdollisuus osallistua maksutta useaan ohjattuun jumppaan/treeniin viikossa
 • ”Terapiakävely” luonnossa noin kerran kuussa lauantaina
 • Oma Facebook-ryhmä osallistujille informaation, ajatusten, kokemusten, fiilisten ja tsempin jakamista varten
 • Tutustumiskertoja erilaisiin lajeihin ja uusiin liikuntamuotoihin
 • Ohjeistusta ja ideoita terveelliseen ja monipuoliseen ravitsemukseen
 • Tietoa liikunnan, levon ja palautumisen merkityksestä hyvässä elämässä
 • Avaimia ja ajatuksia stressin- ja ajanhallintaan
 • Kuntotestit ja kehonkoostumuksen mittaus alussa ja lopussa halukkaille
 • Kuntosali- ja kotitreeniohjelma
 • Kannustusta ja tukea omien tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Yhdessä tekemisen iloa ja onnistumisen kokemuksia.

VAROITUS! Remontti Reetat -ryhmään kuuluminen saattaa aiheuttaa:
LIIKUNNAN ILON löytämistä, FIKSUJA valintoja syömisen suhteen, KUNNON paranemista, PAREMPAA oloa ja jaksamista, ITSETUNNON kohoamista sekä paljon NAURUA!

Treenit ja tapaamiset keskiviikkoisin klo 19.00 syyskuusta joulukuuhun 2020.
Paikka: Kuntokeidas Hämeenlinna
Hinta: 4 × 98 €/kk, yhteensä 392 €
Maksuvälineinä kortti, käteinen, lasku, Smartum, E-passi, Edenred ja Eazybreak

Ilmoittautumiset: sirja@sirjapt.fi

Remontti Reetta -ryhmäläisten palautteita:

“Reettojen kautta olen oppinut panostamaan omaankin hyvinvointiini ja olen löytänyt vihdoin liikunnan ilon. Olette molemmat ohjaajat tosi inspiroivia ja suosittelen Reettoja oikein mielelläni.”

Heini

“Useamman kerran Reetta-ryhmään kuuluneena voin sanoa että tässä uudessa konseptissa oli jotain sellaista mitä arvostan todella suuresti. Ei mittanauhaa eikä vakaa, laihdutus ei ollut pääasia. Etsimme hyvää kokonaisvaltaista oloa, puhuimme unesta, levosta, palautumisesta, mielenrauhasta, liikunnasta ja ravinnosta aivan erilaisella tasolla. Erittäin kattava valikoima eri liikuntamuotojen kokeiluun. Vaikka omat tavoitteet eivät toteutuneet toivotulla tavalla, kipinän nämä leidit minussa sytyttivät. Eli suosittelen lämpimästi ja äänestän itseni jatkoon.”

Jaana

”Remontti Reetat ryhmävalmennus tähtää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen. Olen saanut ryhmältä hyvin paljon; Päässyt tutustumaan uusiin lajeihin ja osallistumaan viikottaisten omien tapaamisten lisäksi Evan ja Sirjan muille tunneille. Kurssin hinta on sisältöönsä nähden edullinen. Ammattitaitoisten ohjaajien tuki ja kannustus on huippua ja treeneihin on aina mukava tulla. Kaiken lisäksi muista ryhmäläisistä on saanut monta uutta hyvää kaveria. Suosittelen lämpimästi tätä kaikille, jotka haluavat parantaa fyysistä ja henkistä jaksamista ja voida paremmin!”

Johanna

”Remontti Reetat ryhmävalmennus on kirkkaasti paras valmennuskokemukseni erilaisten kurssien ja velmennusten joukosta. Positiivisuuden kautta tsemppaavat valmentajat ottavat jokaisen kurssilaisen huomioon yksilönä antaen tilaa omille oivalluksille, ”hellästi tuuppien” oikeaan suuntaan. Monipuolisesta liikuntavalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain, tai kuten itselläni se kauan kadoksissa ollut liikkumisen ilo. Tätä hyvän mielen valmennus matkaa on tukenut ammattitaitoisten valmentajien lisäksi mahtavat kurssikaverit ja hersyvä huumori.”

Outi

”Remontti Reetat -valmennus on antanut hyvät avaimet kohti parempaa hyvinvointia tehokkaiden treenien, monipuolisen tiedon ja mielenkiintoisten tehtävien kautta. Ihanat ja ammattitaitoiset valmentajat ottavat jokaisen huomioon yksilönä ja tsemppaavat eteenpäin. Treeneihin on ollut aina mukava tulla ja niissä on päässyt kokeilemaan monipuolisesti eri lajeja. Valmennuksesta on löytynyt myös uusia ihania treenikavereita, joiden kanssa naurua riittää. Oma olotila on parantunut ja energiaa saanut lisää arkeen. Suosittelen!”

Sanna