Valon määrä lisääntyy ja ilmassa on kevään merkkejä. Kevääseen mahtuu paljon kaikkea kivaa:
hyvinvointi- ja treenitapahtumia, ihanat ulkotreenit sekä uudet kuntosalikurssit!

Helpon ja maittavan kasvisruuan ABC – luento

Onko toiveenasi lisätä kasvisten syöntiä tänä vuonna?
Oletko miettinyt, miten voisit lisätä kasvisten ja kasvisruuan määrää arjessasi helpolla ja toimivalla tavalla?
Pelkäätkö, että kasvisruoka on pahaa, mautonta ja tylsää?
Haluatko tietää, miten kasvisruualla jaksaa arjessa työt ja treenit?

Jos vastasit kyllä johonkin kohtaan, olet tervetullut luennollemme kuulemaan ajatuksiamme monipuolisesta, maukkaasta ja toimivasta kasvisruuasta. Luentomme on kaikille avoin ja sopii kaikille kasvisruokailusta kiinnostuneille, jotka ovat innokkaita oppimaan ja kokeilemaan. Luennolla käymme läpi kasvisruokailun perusteita, ruoka-aineita, vinkkejä ja ohjeita. Lisäksi saat kasvisruokareseptejä mukaasi.

Olemme kaksi Hämeenlinnassa toimivaa liikunta -ja hyvinvointialan yrittäjää. Monipuolinen, maistuva ja ravitseva kasviruoka on kuulunut elämäämme jo pitkään. Me kokeilemme, kokkaamme, maistelemme ja seikkailemme innolla kasvisruuan värikkäässä ja herkullisessa maailmassa. Haemme ajatuksia ja ideoita käymällä messuilla, tutustumalla uusiin tuotteisiin ja selvittämällä erilaisten ruokien saatavuutta ja ravintoarvoja joustavalla otteella ilman ryppyotsaisuutta. Nyt haluammekin jakaa ajatuksiamme ja löytöjämme myös Sinulle.

Ei tehdä tästä vaikeaa. Helpoin vinkein ja ideoin, ripauksella maisteluintoa annamme Sinulle paljon ideoita omiin jokapäiväisiin valintoihisi.

Luento pidetään lauantaina 29.2.2020
klo 13.00 – 14.30 Kuntokeitaalla. (Raatihuoneenkatu 14)

Luennon hinta 15€ (sisältää maistiaisia ja reseptivihkosen)

Ilmoittaudu 24.2 mennessä sirja@sirjapt.fi

Samana päivänä järjestämme myös TREENI. -treenin klo 14.45. Yhdessä Vegend – luennon kanssa hinta on 28€ (norm. 30€) 

Treeni. – Iloinen, tehokas ja toiminnallinen koko kehon treeni

Hikoile, kokeile ja naura välillä vatsa kippurassa. Järjestämme monipuolisen tunnin, joka kantaa nimeä TREENI. (treeni piste). Tämä tunti soveltuu juuri sinulle. Pääset kokeilemaan seinäkiipeilyä, kiipeämään boxille, hakemaamaan haastetta käsitasapainoilusta, paiskomaan palloja, nostamaan painoja ja paljon muuta. Tämä tunti tarjoaa monta tapaa käyttää kehoaan luovasti ja hauskasti, tehoa unohtamatta. Tsemppi, treenikaverit, ammattitaitoiset koutsit, loistava fiilis ja rento meininki takaavat sinulle huippu treenin.

Treeni.- treenissä pääset kokeilemaan toiminnallista koko kehon treeniä hyvällä fiiliksellä mahtavissa treenipuitteissa kanssamme Kuntokeitaan ryhmäliikuntatilassa. Treenimme tarjoaa haastetta sitä kaipaavalle, mutta se sopii hyvin myös aloittelijalle. Tässä treenissä treenaat eri treenipisteillä koko kehoa, kohotat sykettä, kehität lihaskuntoasi ja pidät samalla hauskaa!

Aloita viikonloppu parhaalla mahdollisella tavalla ja tule mukaan!

Treeni pidetään Kuntokeitaan salilla Hämeenlinnan keskustassa (Raatihuoneenkatu 14)
Lauantaina 29.2.2020 klo 14.45 – 15.45

Treenin hinta on 15€

Ilmoittaudu: 24.2. mennessä sirja@sirjapt.fi

Samana päivänä järjestämme VEGEND – luennon helpoista valinnoista kasvispainoitteiseen ruokavalioon klo 13.00. Yhdistämällä luennon ja treenin saat molemmat hintaan 28€ (normaali 30€)

Kevään ja kesän ulkotreenit myynnissä nyt!

Kevään ja kesän parhaat ulkotreenit Aulangolla ja Ahvenistolla jo alkavat taas! Näitä treenejä odotetaan koko talvi ja kevään koittaessa vihdoin aloitamme. Luvassa yhteensä 14 viikkoa ja 28 iloista, monipuolista ja upeaa treeniä yhdessä aikavälillä 31.3.-1.7.2020. Kevättarjouksena 10 x kortti ulkotreeneihin 85€ (norm. 90€) ja 20 x kortti 160€ (norm. 170€). Tarjous voimassa 10.3. asti. Katso ulkotreenien lisätiedot ulkotreenit- sivulta!

Uusia kuntosalikursseja keväälle!

Jos lihaskuntoharjoittelu kuntosalilla kiinnostaa, mutta et tiedä, mistä aloittaa, motivaatio on hukassa ja tekniikat unohduksissa, voi kuntosalikurssi olla ratkaisu sinulle. Suosituilla kuntosalikursseillani opit paljon ja treenaat säännöllisesti ja ohjatusti. Uudet 12 kerran kuntosalikurssit aikavälillä 31.3.-25.6.2020. Sinä olet tervetullut mukaan. Kevättarjous 170€/kurssi (norm. 180€). Tarjous voimassa 10.3. asti. Katso lisätiedot kuntosalikurssit- sivulta!

Tulossa myös keväällä:

  • Pienryhmävalmennus tehotreenaajille
  • Parhaat porrastreenit- kurssi 

Lisää tietoa tulossa pian!