SirjaPT

Ajankohtaista

Tuleva syyskausi kutsuu sinua liikkumaan Hämeenlinnan ulkotreenipaikoilla sekä kuntosalilla!

Takana on ihana kesä ja pian on aika aloittaa upea syyskausi harrastuksineen. Jos kaipaat syksyysi innostavaa liikettä & iloa, olet oikeassa paikassa.

Alkava syksy on täynnä hyvän fiiliksen treenejä, kuntosalikursseja, treeniryhmiä ja treenipäiviä niin sisällä kuin ulkonakin. Ja mikä parasta, jokaiselle löytyy varmasti jotakin mieluisaa!

Syksyn treenikausi alkaa 22.8.2022 ja kestää aina jouluviikolle asti.

Kuntosalikursseilla otamme lihaskuntoharjoittelun haltuun ja harjoittelemme syksyn säännöllisesti ja tehokkaasti innostavien salitreenien parissa. Kuntosalikurssit ovat loistava tapa saada omasta salitreenistä kaikki hyödyt irti. Kurssit sopivat seka aloittelijoille että kokeneemmillekin treenaajille, sillä ohjatuissa treeneissä saa paljon uutta tietoa, kokemuksia sekä innostusta. Iltakurssien lisäksi kursseja myös aamulla ja päivällä! Tutustu kuntosalikursseihin

Ulkotreenit ovat syksylläkin upeita ja monipuolisia: ulkokuntosalia, kehonpainotreeniä, porrastreenejä, keskivartalotreenejä, lenkkeilytreenejä, liikkuvuus- ja kehonhuoltotreenejä, HIIT- treenejä, kuntopiirejä ja bootcamp- treenejä. Ulkona liikkuminen alkavassa syksyssä on ihanaa! Syksyn tuoksut ja värit vuodenajan mukaan muuttuvassa ympäristössä innostavat ulkoiluun.

Rakastetut ulkotreenit jatkuvat myös tänä vuonna läpi vuoden. Lisäksi lokakuun puolessa välissä/lopulla valikoimaan tulee sisätreenejäkin ulkotreenien lisäksi. Ja mikä parasta treenejä on useana viikonpäivänä, arki-iltojen lisäksi myös lounasaikaan sekä viikonloppuisin.

Koe treenihetkien ilo kanssani tänä syksynä ja tutustu treenikalenteriin, joka täydentyy elokuun aikana. Jos treenit kiinnostavat sinua, olet tervetullut mukaan kokeilemaan kerran maksutta.

Haluatko hankkia treenikortin itsellesi tai lahjaksi? Se onnistuu verkkokaupassani! Mikäli haluat maksaa treenikorttisi liikuntaeduilla, ota yhteys sirja@sirjapt.fi ja laitetaan homma kuntoon.

Hyvinvointipäivään liikettä & hyvää fiilistä omalle työporukalle, yhteisölle tai kavereille Hämeenlinnassa? Järjestän mielelläni ikimuistoisen treenihetken tai hyvinvointipäivän toiveittenne mukaan! Syksylle on vielä hyvin aikoja viikonloppuihin tilaustunneille. Ota yhteyttä sirja@sirjapt.fi ja suunnitellaan teille yhdessä täydellinen ulkotreenikokemus tai muu hyvinvointihetki.