SirjaPT

Ajankohtaista

Talvi 2023 on täällä ja se on täynnä treenejä sisällä ja ulkona!

Jos kaipaat talveesi innostavaa liikettä & iloa, olet oikeassa paikassa. Nyt on hyvä hetki panostaa omaan hyvinvointiin ja liikkumiseen.

Viikolla 3 alkaa talven treenikautemme. Treenivalikoimasta löytyy tehokkaita, monipuolisia ja hauskoja ryhmätreenejä sisätiloissa sekä tuttuja, ihania ulkotreenejä.

Uudet Kuntosalikurssit alkavat taas tammikuussa! Salikursseilla otamme lihaskuntoharjoittelun haltuun ja harjoittelemme säännöllisesti ja tehokkaasti innostavien salitreenien parissa. Kuntosalikurssit ovat loistava tapa saada omasta salitreenistä kaikki hyödyt irti. Kurssit sopivat seka aloittelijoille että kokeneemmillekin treenaajille, sillä ohjatuissa treeneissä saa paljon uutta tietoa, kokemuksia sekä innostusta. Iltakurssien lisäksi kursseja myös aamulla ja päivällä! Tutustu kuntosalikursseihin

Rakastetut treenit jatkuvat myös tänä vuonna läpi vuoden. Tammikuun puolivälissä aloitamme talvikauden, johon mahtuu upeita treenejä sekä sisällä että ulkona! Kaikki treenikortit käyvät sekä ulko- että sisätreeneihin, voit valita itsellesi parhaimmat. Jokaisessa treenissä saat aina valita itsellesi sopivan vaihtoehdon treeniliikkeiden suorittamiseen. Olet siis tervetullut mukaan missä kunnossa ja minkälaisena tahansa.

Koe treenihetkien ilo kanssani tänä talvena ja tutustu treenikalenteriin, joka täydentyy loppuvuoden aikana. Jos treenit kiinnostavat sinua, olet tervetullut mukaan kokeilemaan kerran maksutta.

Haluatko hankkia treenikortin itsellesi tai lahjaksi? Se onnistuu verkkokaupassani! Mikäli haluat maksaa treenikorttisi liikuntaeduilla, ota yhteys sirja@sirjapt.fi ja laitetaan homma kuntoon.

Hyvinvointipäivään liikettä & hyvää fiilistä omalle työporukalle, yhteisölle tai kavereille Hämeenlinnassa? Järjestän mielelläni ikimuistoisen treenihetken tai hyvinvointipäivän toiveittenne mukaan! Kevätkaudelle on vielä hyvin aikoja vapaana arkipäiviin sekä viikonloppuihin tilaustunneille. Ota yhteyttä sirja@sirjapt.fi ja suunnitellaan teille yhdessä täydellinen ulkotreenikokemus tai muu hyvinvointihetki.