SirjaPT

Ajankohtaista

Ihana loppukesä ja alkusyksy

Loppukesä ja alkusyksy 2021 ovat täynnä loistavia ulkotreenikokemuksia sekä kuntosalikursseja!

Upea ulkotreenikausi on nyt monipuolisempi kuin koskaan. Joka viikko tarjolla on paljon ulkotreenejä, jotka sopivat niin kunnon kohottajalle, aloittelijalle kuin kokeneellekin treenaajalle. Valitse vain suosikkisi ja tule mukaan. Treeneissäni liikutaan aina hyvällä fiiliksellä raikkaassa ulkoilmassa ympäri Hämeenlinnaa.

Tutustu elo-syyskuun ulkotreeneihin!

Koe ulkotreenien ilo, hanki kortti ulkotreeneihin ja varaa paikka tunnille!

Kiinnostaako kuntosaliharjoittelun aloittaminen, mutta kaipaisit hiukan tukea, opetusta, tsemppiä ja mukavaa ryhmää, jonka kanssa treenata? Tai oletko kuntosalitreenaaja, jolla on ollut taukoa treenistä ja motivaatio kadoksissa? Elokuussa alkaville kuntosalikursseille on ilmoittautuminen käynnissä nyt.

Tutustu syksyn kuntosalikursseihin!

Ja muistathan: Olet tervetullut treeneihini sellaisena kuin olet. Löydämme varmasti yhdessä Sinulle sopivan tavan liikkua. Tavoitteeni on, että Sinä saat aina onnistumisen kokemuksen tunneillani.  

Ulkotreenit, hyvinvointipäivä, liikettä & hyvää fiilistä omalle kaveri- tai työporukalle? Järjestän mielelläni teille ikimuistosetn treenihetken tai hyvinvointipäivän toiveittenne mukaan! Syys-lokakuulle vielä hyvin aikoja viikonloppuihin tilaustunneille. Ota yhteyttä sirja@sirjapt.fi ja suunnitellaan teille yhdessä täydellinen hyvinvointikokemus.