SirjaPT

Ajankohtaista

Kevät on täällä!

Ja mitä olisikaan kevät ja kesä ilman parhaita ulkotreenejä!

Kesän ikimuistoisimmat treenihetket koet ulkotreeneissämme Hämeenlinnassa. Ulkotreeneissä nautit upeista treenimaisemista, luonnon läheisyydestä, raikkaasta ilmasta, hikisen iloisista treeneistä, onnistumisista, itsensä ylittämisestä sekä ulkotreenaamisen tuomasta vapauden tunteesta. Ja mikä parasta, tänä keväänä & kesänä ulkotreenit ovat monipuolisempia kuin koskaan!

Ulkotreeneistä löytyy suosikit jokaiselle liikkujalle. Aloitteleva ulkotreenaaja pääsee hyvin mukaan ulkotreeneihimme, joissa on aina hyvä fiilis ja tsemppaava porukka. Kokeneempi treenaaja saa kaipaamaansa haastetta innostavista treeneistä ja kannustavasta porukasta.

Ulkotreeneissä valikoimaa riittää, sillä luvassa on ainakin ulkokuntosalia, porrastreenejä, kehonpainotreenejä, kuntopiirejä, pakaratreenejä, keskivartalotreenejä, HIIT treenejä, bootcamp treenejä, mäkivetotreenejä, liikkuvuustreenejä, treeninauhatreenejä sekä kehonhuoltoa.

Suositut ulkotreenit levittäytyvät Hämeenlinnassa laajalle. Treenejä löydät Aulangolta, Ahvenistolta, Linnanpuistosta, Kaupunginpuistosta, Sairion puistosta, Vuorentaan koulun lähistöltä sekä ulkokuntosaleilta & ulkoliikuntapaikoilta. Tänä vuonna uutuutena ulkotreenejä on luvassa myös Parolassa!

Rakastetut ulkotreenit alkavat huhtikuun alussa ja ulkotreenien huumaa riittää aina heinäkuun puoliväliin saakka. Monipuolisia ulkotreenejä on tarjolla lähes jokaisena viikonpäivänä ja kevään & kesän aikana luvassa on jopa yli 140 ikimuistoista, iloista, hauskaa ja tehokasta ulkotreeniä!

Ulkotreenejä on tarjolla niin iltaisin, iltapäivisin kuin aamuisin ja lounasaikaan kauden aikana.

Koe ulkotreenien huuma kanssamme tänä keväänä & kesänä. Ulkotreenien tarkat sisällöt ja ajankohdat päivittyvät treenikalenteriin. Tiesitkö, että jos ulkotreenit kiinnostavat sinua, olet tervetullut mukaan kokeilemaan kerran maksutta. ilmoittaudu vain mukaan treenikalenterin kautta haluamaasi ulkotreeniin!

Haluatko hankkia treenikortin itsellesi tai lahjaksi? Se onnistuu verkkokaupassani! Mikäli haluat maksaa treenikorttisi liikuntaeduilla, ota yhteys sirja@sirjapt.fi ja laitetaan homma kuntoon.

Hyvinvointipäivään ulkotreeniä omalle työporukalle, yhteisölle tai kavereille Hämeenlinnassa tai lähiseudulla? Järjestän ammattitaidolla ja suurella sydämellä ikimuistoisen ulkotreenikokonaisuuden tai hyvinvointipäivän toiveittenne mukaan! Kevätkaudelle on vielä aikoja vapaana arkipäiviin sekä viikonloppuihin tilaustunneille. Ota yhteyttä sirja@sirjapt.fi ja suunnitellaan teille yhdessä täydellinen ulkotreenikokemus tai muu hyvinvointihetki.