SirjaPT

Ajankohtaista

Etsitkö itsellesi sopivaa liikuntaharrastusta kevätkaudelle 2024?

Katso, mitä tuleva kausi tuo tullessaan, valitse suosikkisi ja tule mukaan!

Parhaat ulkotreenit

Ulkotreenejä järjestetään ympäri vuoden viikoittain innokkaille ulkotreenaajille, myös talvella. Ulkotreenien kultakausi alkaa huhtikuun alussa, jolloin ulkotreenejä on valtava määrä aina heinäkuun alkupuolelle asti! Ulkotreeneistä löytyy suosikit jokaiselle liikkujalle. Aloitteleva ulkotreenaaja pääsee hyvin mukaan ulkotreeneihimme, joissa on aina hyvä fiilis ja tsemppaava porukka. Kokeneempi treenaaja saa kaipaamaansa haastetta innostavista treeneistä ja kannustavasta porukasta.

Monipuoliset treenit sisällä jatkuvat myös alkuvuodesta ja ne niitä riittää huhtikuulle ulkotreenikauden alkuun asti. Luvassa on salicircuitia, toiminnallista salitreeniä sekä koko kehon lihaskuntotreeniä. Käy kurkkaamassa talven treenit sisällä ja ulkona!

Kevään kuntosalikurssit

Suositut kuntosalikurssit Kuntokeitaan salilla alkavat tammi-helmikuun 2024 vaihteessa ja kestävät kesään asti. Kuntosalikurssi sopii jokaiselle, aloittelijalle sekä kokeneelle treenaajalle, joka haluaa saada saliharjoittelusta enemmän irti ja oppia lisää ohjatuissa salitreeneissä. Lue lisää kuntosalikursseista!

Treenipäivät

Hauskat treenipäivät ovat monipuolisten treenien täyteisiä tapahtumia, joissa saa treenata sielunsa kyllyydestä! Treenipäivät sopivat jokaiselle, sillä haastetta kaipaavat saavat sitä, mutta kevyemminkin on lupa ottaa. Keväälle on tulossa taas monta hauskaa treenipäivää!