SirjaPT

Ajankohtaista

Tervetuloa kesän parhaimpiin ulkotreeneihin Hämeenlinnassa!

Kaipaatko liikettä elämääsi? Monipuolisiin hyvän fiiliksen ulkotreeneihin olet aina tervetullut sellaisena kuin olet.

Kesän ulkotreenikausi on käynnissä ja kestää heinäkuun puoleen väliin asti. Ulkotreenien tarjonta on tänä vuonna monipuolisempi kuin koskaan: ulkokuntosalia, kehonpainotreeniä, porrastreenejä, keskivartalotreenejä, lenkkeilytreenejä, liikkuvuus- ja kehonhuoltotreenejä, HIIT- treenejä, kuntopiirejä, bootcamp- treenejä ja paljon muuta!

Ja mikä parasta treenejä on lähes jokaisena viikonpäivänä, arki-iltojen lisäksi myös lounasaikaan sekä viikonloppuisin.

Treenipaikkoina on Hämeenlinnan alueella mm. Aulanko, Ahvenisto, Linnanpuisto, Kaupunginpuisto sekä ulkokuntosali koulutuskeskus Tavastian takana.

Koe treenihetkien ilo, hanki treenikortti ja varaa paikka tunnille! Jos ulkotreenit kiinnostavat sinua, olet tervetullut mukaan kokeilemaan kerran maksutta.

Hyvinvointipäivään liikettä & hyvää fiilistä omalle työporukalle, yhteisölle tai kavereille Hämeenlinnassa? Järjestän mielelläni ikimuistoisen treenihetken tai hyvinvointipäivän toiveittenne mukaan! Keväälle on vielä hyvin aikoja viikonloppuihin tilaustunneille. Ota yhteyttä sirja@sirjapt.fi ja suunnitellaan teille yhdessä täydellinen ulkotreenikokemus tai muu hyvinvointihetki.