SirjaPT

Ajankohtaista

Etsitkö itsellesi sopivaa liikuntaharrastusta syksyksi?

Katso, mitä tuleva syksy tuo tullessaan, valitse suosikkisi ja tule mukaan!

Parhaat ulkotreenit

Ulkotreeneistä löytyy suosikit jokaiselle liikkujalle. Aloitteleva ulkotreenaaja pääsee hyvin mukaan ulkotreeneihimme, joissa on aina hyvä fiilis ja tsemppaava porukka. Kokeneempi treenaaja saa kaipaamaansa haastetta innostavista treeneistä ja kannustavasta porukasta. Ulkotreeneissä valikoimaa riittää, sillä luvassa on ainakin ulkokuntosalia, porrastreenejä, kuntopiirejä, pakaratreenejä, HIIT treenejä sekä treeninauhatreenejä. Ulkotreenit jatkuvat koko syyskauden. Katso kaikki treenit treenikalenterista!

Aloittelijoiden ulkosalikurssi

Kolmen kerran ulkosalikurssi on hyvä startti liikkumista aloittelevalle tai treeni-innostusta kaipaavalle. Kurssilla tehdään koko kehon ulkosaliharjoitus, opetellaan tekniikoita ja käydään läpi lihaskuntoharjoittelun perusteita, jotta osallistujalla on jatkossa valmiudet itsenäiseen harjoitteluun. Lue lisää ulkosalikurssista!

Kuntosalikurssit

Suositut kuntosalikurssit Kuntokeitaan salilla alkavat elokuun puolivälissä ja kestävät jouluun asti. Kuntosalikurssi sopii jokaiselle, aloittelijalle sekä kokeneelle treenaajalle, joka haluaa saada saliharjoittelusta enemmän irti ja oppia lisää ohjatuissa salitreeneissä. Lue lisää kuntosalikursseista!

Lenkkikamut

Lenkkikamut lenkkeilevät viikoittain yhdessä rennolla ja hyvällä fiiliksellä! Lenkkikamut sopii erinomaisesti aloitteleville lenkkeilijöille, sillä lenkkikuntoa aletaan rakentaa yhteislenkeillä pikkuhiljaa ja maltilla kävellen & pikkupätkiä hölkkäillen. Syksyn edetessä kunto kasvaa kuin huomaamatta. Lue lisää lenkkikamuista!

Treenipäivät

Hauskat treenipäivät ovat monipuolisten treenien täyteisiä tapahtumia, joissa saa treenata sielunsa kyllyydestä! Treenipäivät sopivat jokaiselle, sillä haastetta kaipaavat saavat sitä, mutta kevyemminkin on lupa ottaa. Syksylle on luvassa ainakin 3 vauhdikasta treenipäivää. Katso treenipäivien tarkat sisällöt!

Monipuoliset treenit sisällä alkavat lokakuun puolen välin jälkeen. Luvassa on salicircuitia, toiminnallista salitreeniä, pakaratreeniä sekä koko kehon lihaskuntotreeniä. Loppusyksyn sisällä olevat treenit näkyvät jo treenikalenterissa, käy kurkkaamassa!