SirjaPT

Ajankohtaista

Syksyllä liikutaan monipuolisesti ulkona ja sisällä!

Liikkuminen tekee hyvää, virkistää kehoa ja mieltä myös loppusyksyllä. Lokakuusta alkaen treenejä on viikoittain niin ulkona kuin sisälläkin. Luvassa on ulkokuntosalia, lenkkeilyä syksyisessä luonnossa, porrastreeniä, vauhdikkaita lihaskunto+syke- treenejä sisätiloissa, toiminnallista kuntosalitreeniä, pakara-reisi- treenejä sekä lounastreenejä.

Tutustu loppuvuoden treeneihin!

Koe treenihetkien ilo, hanki treenikortti ja varaa paikka tunnille!

Kiinnostaako kuntosaliharjoittelun aloittaminen, mutta kaipaisit hiukan tukea, opetusta, tsemppiä ja mukavaa ryhmää, jonka kanssa treenata? Tai oletko kuntosalitreenaaja, jolla on ollut taukoa treenistä ja motivaatio kadoksissa? Marraskuun alussa alkavat uudet 8 kerran kuntosalikurssit loppuvuoden iloksi. Ilmoittautuminen on käynnissä.

Tutustu loppusyksyn kuntosalikursseihin!

Ja muistathan: Olet tervetullut treeneihini sellaisena kuin olet. Löydämme varmasti yhdessä Sinulle sopivan tavan liikkua. Tavoitteeni on, että Sinä saat aina onnistumisen kokemuksen tunneillani.  

Hyvinvointipäivä, pikkujoulut ja liikettä & hyvää fiilistä omalle kaveri- tai työporukalle? Järjestän mielelläni ikimuistoisen treenihetken tai hyvinvointipäivän toiveittenne mukaan! Loppuvuodelle on vielä hyvin aikoja viikonloppuihin tilaustunneille. Ota yhteyttä sirja@sirjapt.fi ja suunnitellaan teille yhdessä täydellinen hyvinvointikokemus.