Joulukuun tarjoukset

Anna itsellesi tai läheisellesi lahjaksi hyvinvointi- ja liikuntapalveluita. Lahjakortti liikunnan ja hyvän olon pariin ilahduttaa pitkälle kevääseen ja on varmasti toivottu ja hyödyllinen lahja niin itselle kuin läheisellekin. Joulukuun tarjouksistani löydät joulun parhaat toivelahjat moneen makuun. 

10 × kortti treeneihin 80 € (90 €)
Korttia voi käyttää kaikissa sisä- ja ulkotreeneissäni kesäkuun loppuun asti.

20 × kortti treeneihin 150 € (170 €)
Korttia voi käyttää kaikissa sisä- ja ulkotreeneissäni kesäkuun loppuun asti.

8 × Kuntosalikurssi 110 € (120 €)
Kurssit tammikuusta maaliskuun puoliväliin asti.

Remontti Reetat -hyvinvointiryhmä 460 € (490 €)

Extreme Ellit -treeniryhmä 460 € (490 €)

Ihana Talvi -hyvinvointiviikonloppu Ilorannassa 279 € (289 €)

Kuntosaliohjelma ja -ohjaus 70 € (75 €)

Voimassa maaliskuun 2020 loppuun saakka.

Joulukuun tarjoukset ovat voimassa 20.12.2019 asti tai niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Tarjoushintaiset liikunta- ja hyvinvointipalvelut voit ostaa minulta tunneiltani tai joulumarkkinoilta 7.–8.12.2019 Elenia Areenalta. Maksutapoina: korttimaksu, käteinen sekä yleisimmät liikuntaetujen maksutavat. Mikäli et pääse hankkimaan tarjoushintaista palvelua paikan päältä, ota minuun yhteyttä: sirja@sirjapt.fi

Ihana talvi -hyvinvointiviikonloppu

Perjantai 31.1. – sunnuntai 2.2.2020
Tunnelmallisessa Ilorannassa Hauholla

Tervetuloa viettämään kanssamme ihanaa viikonloppua tunnelmalliseen Ilorantaan Hauholle. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden irtautua arjesta, rentoutua ja nauttia luonnon rauhasta. Voit valita itsellesi mieluisan kokonaisuuden monipuolisesta ohjelmastamme, syödä hyvin, palautua ja kerätä energiaa pitkälle kevääseen.

Viikonloppu tarjoaa erilaisia treenejä ja liikuntahetkiä sisällä ja ulkona, monipuolista joogaa, herkullista kasvisruokaa sekä workshoppeja hyvinvoinnista. Mahdollisuus on saunoa, uida avannossa, oleilla, nauttia omasta rauhasta tai yhdessäolosta. Lauantai-iltana lähdemme aistimaan luontoa kynttiläpolulle.

Olit sitten reippaan liikunnan ystävä tai nautit lempeämmistä lajeista, tästä viikonlopusta saat kaiken. Voit itse valita ohjelmasta itseäsi kiinnostavat lajit ja treenit. Luonnon läheisyys ja maalaismaisema tarjoavat upeat puitteet ulkoilulle.

JOULUTARJOUS! Kun ilmoittaudut ja maksat 20.12.2019 mennessä, viikonlopun hinta on 279 €.

Aika: 31.1.–2.2.2020 (perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään)
Viikonlopun hinta: 289 € / hlö / 2hh täyshoidolla (yhden hengen huone +60 €). Hintaan sisältyy ohjelma, ruokailut, majoitus ja tunnelma.
Paikkana: Iloranta, Rukkoilantie 129, Hauho, lisää tietoa paikasta www.iloranta.fi/

Ilorantaan pääsee autolla ja yhteiskyyti järjestyy varmasti myös helposti.

Ilmoittauduthan 15.1.2020 mennessä.

Ilmoittautumiset: sirja@sirjapt.fi

Vuoden startti – maksuton liikuntatapahtuma sinulle!

Tervetuloa liikunnallinen vuosi 2020. Tule liikkumaan kanssamme maanantaina 6.1.2020 klo 14.00–18.00 kaikille avoimeen ja maksuttomaan hyvän mielen liikuntatapahtumaan!

Paikka: Elenia Areena, Härkätie 17, Hämeenlinna

Tällä kertaa tapahtuma järjestetään yhdessä Liikut Sää -messujen kanssa Elenia Areenalla. Päivä on täynnä liikettä, iloa ja hyvinvointia. Liikut Sää -messuille kerääntyy koko Hämeenlinnan liikkuva kansa. Tämä on loistava tilaisuus löytää uudelle vuodelle uusi harrastus.

Nostakaamme tossut naulakosta roikkumasta. Puhalletaan pölyt pois ja suunnataan kohti uusien mahdollisuuksien vuotta. Tarjoamme sinulle liikuntaa ja hyvää oloa hikoillen, treenaten ja nauraen loistavassa seurassa. Tapahtuma on kaikille avoin ja ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Löydät paikan päältä myös parhaimmat tarjoukset ja vinkit hyvään oloon. Voit liikkua kanssamme koko iltapäivän tai vain käväistä kokeilemassa sinulle mieluisaa lajia.

Me, Eva ja Sirja (Younga ja SirjaPT), yhdistämme taas voimamme ja tarjoamme sinulle startin uuteen liikunnalliseen kauteen. Matto kainaloon ja tossut suhisten mukaan! Kutsuthan ystävät, työkaverit, siskot, tädit, tuttavat ja miehet mukaan. Saamme kunnon pirskeet aikaiseksi mahtavalla porukalla.

Ohjelmassa:

klo 14.00 ZUMBA (Eva)
klo 14.35 TEHOKAS SUPERTREENI (Sirja)
klo 15.10 TEHOTRAMPOLIINI (Eva)
klo 15.30 SÄÄLLÄ KUN SÄÄLLÄ -TREENI  ulkona (Sirja)
klo 15.45 TOIMINNALLINEN TREENI + KAHVAKUULA (Eva)
klo 16.15 KUNTOSALISTARTTI  kuntosali (Sirja)
klo 16.20 YOGA FOR WARRIORS – dynaaminen ja voimakas (Eva)
klo 16.45 TALVEN YOGAFLOW – lempeä ja rauhallinen (Eva)

Vuoden startti -tapahtuman tuntikuvaukset löydät Facebook-tapahtuman tiedoista.