SirjaPT

Treeni- ja ravinto-ohjelmat

Kuntosali tai kotitreeniohjelma + ohjaus 85 €

Yksilöllinen 1- tai 2-jakoinen ohjelma kuntosalille tai kotitreeniin tavoitteittesi mukaan ja yksi ohjauskerta kuntosalilla tai muussa valitsemassasi paikassa PT:n kanssa. Tapaamisen kesto 60–70 min. HUOM! Treeniohjelman ohjauksen voi toteuttaa myös etänä videoyhteyden avulla!

2 × kuntosali- tai kotitreeniohjelma + ohjaus 160 €

Yksilöllinen 1- tai 2-jakoinen ohjelma kuntosalille tai kotitreeniin tavoitteittesi mukaan ja kaksi ohjauskertaa kuntosalilla tai muussa valitsemassasi paikassa PT:n kanssa. Yhden tapaamisen kesto 60–70 min. HUOM! Treeniohjelman ohjauksen voi toteuttaa myös etänä videoyhteyden avulla!

Tai 

Yksilöllinen 3- tai 4-jakoinen kuntosaliohjelma tavoitteittesi mukaan kahdella ohjauskerralla läpikäytynä. Yhden tapaamisen kesto 60–70 min.

Kuntosali tai kotitreeniohjelma + ohjaus + ruokavalio-ohjeistus 200 €

Yksilöllinen 1- tai 2-jakoinen ohjelma kuntosalille tai kotitreeniin tavoitteittesi mukaan ja kaksi ohjauskertaa kuntosalilla tai muussa valitsemassasi paikassa PT:n kanssa. Toisella ohjauskerralla käydään läpi treeniohjelma ja toisella ohjauskerralla tavoitteittesi mukainen ruokavalio-ohjeistus. Yhden tapaamisen kesto 60–70 min. HUOM! Treeniohjelman ja ravinto-ohjauksen voi toteuttaa myös etänä videoyhteyden avulla!