SirjaPT

Treenikaverit

Uusi, toivottu pienryhmävalmennus Hämeenlinnassa alkoi tammikuussa 2022!

Etistkö itsellesi sopivaa treeniporukkaa? Kaipaatko treenikavereita ja ammattitaitoista ohjaajaa, joiden kanssa treenata samalla porukalla, hyvällä fiiliksellä säännöllisesti? Seuraava treeniryhmä aloittaa syksyllä 2022. Ilmoittautuminen ryhmään sekä aikataulut julkaistaan kevään 2022 aikana.

Treeniryhmä on erinomainen paketti täynnä tsemppiä ja treenimotivaatiota, tuloksekkaita treenejä, parempaa kuntoa ja lisää voimaa, onnistumisen kokemuksia ja itsensä haastamista!

Treeniryhmän sisältö:

Treeniryhmä kokoontuu joka viikko treenaamaan yhdessä koko kauden ajan. Treenisisällöt painottuvat kerrasta riippuen joko lihaskunnon kehittämiseen, kestävyyskunnon parantamiseen tai kehoa huoltaviin harjoituksiin. Treenit pidetään ulkona & sisällä kuntosalilla/ryhmäliikuntatilassa kerrasta ja kelistä riippuen.

Treeniryhmän jäsenenä saat lisäksi:

  • Treenikaverit- ryhmän jäsenenä saat halutessasi ohjelmat & suunnitelmat myös itsenäisen harjoittelun tueksi
  • Saat vinkkejä, ajatuksia ja reseptejä monipuoliseen & kasvisvoittoiseen liikkujalle sopivaan syömiseen
  • Treeniryhmän jäsenenä voit halutessasi liittyä Treeniryhmän omaan suljettuun Facebook- ryhmään, jossa voi jakaa omia fiiliksiä, treenikokemuksia, reseptivinkkejä ja vaikka huhuilla lenkkiseuraa
  • Treeniryhmän jäsenet saavat -10% alennuksen kaikista Sirjan normaalihintaisista treenikorteista, kursseista ja PT- palveluista (esim. ravintoasiat) treeniryhmään kuulumisen ajan

Kenelle Treenryhmä on sopiva?

Treeniryhmä sopii kokeneemmalle treenaajalle sekä aloittelevalle tai hiukan treenanneelle henkilölle. Mukaan on tervetullut jokainen, joka haluaa kokea liikkumisen iloa, saada innostusta ja tsemppiä yhdessä pienryhmän kanssa treenaten. Tärkeintä on avoin ja oppimaan innokas asenne. Ikä, koko tai kuntotaso ei ole este osallistumiselle. Jokainen on tervetullut Treenikavereihin sellaisena kuin on. Pienessä rryhmässä treenatessa treenit voi aina varioida siten, että kokeneet treenaajat saavat kaipaamansa haastetta & ohjausta kehittymiseen ja aloittelevat treenaajat saavat uutta oppia & onnistumisen kokemuksia.

Ryhmään otetaan enintään 10 henkilöä

Milloin ja missä?

  • Uuden treeniryhmän aikataulut & sisällöt ilmoitetaan kevään 2022 aikana
  • Omat poissaolot voi aina korvata millä tahansa ryhmäliikuntatunnillani tai kuntosalikursseillani. Tunteja ja/tai kursseja on lähes jokaisena päivänä viikossa (paitsi lauantaisin).

Hinta:

  • Treeniryhmän hinta ilmoitetaan kevään 2022 aikana
  • Maksun voi maksaa kerralla tai halutessaan kuukausittain erissä
  • Varausmaksu veloitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksu vähennetään ryhmän maksun loppusummasta. Varausmaksua ei palauteta, mikäli osallistuja peruu osallistumisensa ryhmään.
  • Maksutavat: lasku, käteinen, kortti tai liikuntaedut: Smartum, Eazybreak, Edenred, Epassi

Tiedustelut ryhmästä: sirja@sirjapt.fi

Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.