SirjaPT

MINÄ – Sirja Hannula

Yrittäjä & innostuja, joka rakastaa elämää sen kaikkine kiemuroineen ja polkuineen. 

Intohimoni on oivaltaa uutta elämästä, ihmisenä olemisesta ja kasvamisesta. Rakastan liikkumista hyvällä fiiliksellä, hyvää ruokaa ja kasvisruokareseptien kokeilua. Uppoudun mielelläni tarinoihin, kuviin, lukemiseen ja kirjoittamiseen. Luonnossa voimaannun ja palaudun. Koen olevani parhaimmillani, kun saan jakaa ajatuksiani ja innostaa ihmisiä oppimaan uutta itsestään ja elämästä. 

Taustani

Reilu kymmenen vuotta sitten koin olevani jollakin tavalla tyytymätön: pidin elämästäni ja työstäni varhaiskasvatuksen opettajana, mutta tuntui siltä, että jotakin puuttui. Yllättäen löysin liikkumisen ilon, vasta tuolloin aikuisällä. Ennen sitä liikunta tuntui vain pakolliselta pahalta ja satunnaiselta suorittamiselta. Oivallus liikunnan ilosta ja sen vaikutuksista oli suuri: elämänilo ja positiivisuus näkyivät uudenlaisena energisyytenä niin vapaa-ajalla kuin töissäkin. Tämä olikin kokonaisvaltaisen muutosprosessini käynnistymispiste. Oivalsin, että haluan tehdä työtä yrittäjänä, joka kannustaa ja auttaa ihmisiä löytämään oman tiensä. Työni varhaiskasvatuksen parissa vaihtui hyvinvointi- ja liikunta-alan yrittäjyyteen. Tämä oivallus on kuljettanut minua eteenpäin elämässäni kokeilemaan uutta, oppimaan aina jotakin lisää itsestäni ja uskaltamaan enemmän.

Ensimmäiset viisi vuotta tein täyspäiväisesti töitä henkilökohtaisena valmentajana, personal trainerina: elämäntapamuutokset, ruokavalioiden laatiminen ja kuntosaliharjoittelun ohjaaminen kartuttivat kokemustani hyvinvointi- ja liikunta-alalla. Noiden vuosien aikana opin valtavasti lisää ihmisen mielen ja kehon toiminnasta. Nämä kokemukset ovat kuljettaneet minut tähän hetkeen, jossa saan tehdä minulle mielekästä, monipuolista työtä.

Työssäni minulle on tärkeää välittää eteenpäin positiivista elämänasennetta ja innostusta liikuntaa ja hyvinvointia kohtaan. Pyrin aina siihen, että kanssani työskentely niin ryhmissä kuin yksilötasollakin on mielekästä, kannustavaa ja oivaltavaa. Toimintatapani on kursseillani, ryhmissäni sekä luennoilla ja workshopeissani keskusteleva, avoin ja joustava.

Olet tervetullut tunneilleni, kursseilleni tai verkkopalveluiden pariin juuri sellaisena kuin olet. Mikäli haluat järjestää yrityksillesi, yhteisöllesi tai vaikka ystäväporukalle inspiroivan päivän tai tuokion liikunnan tai vaikka kasvisruoka-workshopin parissa, ota yhteyttä ja suunnitellaan tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

Koulutukseni

  • Liikunnanohjaajan opintoja AMK
  • Liikuntalääketieteen perusopinnot
  • Personal Trainer (Trainer4You)
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You)
  • Kasvatustieteen kandidaatti (Tampereen yliopisto)