Ajankohtaista

Remontti Reetat - ryhmävalmennus

Suosittu Remontti Reetat ryhmävalmennus alkaa tammikuussa 2019

Kaipaatko elämääsi motivaatiota, liikuntaa, terveyttä, kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mahdollisuutta positiiviseen muutokseen? Oletko kyllästynyt pikadieetteihin ja koviin kuntokuureihin? Remontti Reetat lähestyvät hyvinvoinnin eri teemoja ihmisläheisesti ja innostavasti. Yhdessä etsimme mielekkäitä keinoja hyvinvoinnin edistämiseen arjessa liikunnan, ravitsemuksen sekä palautumisen näkökulmista. Ryhmässä yhdistyy osaavien ja ammattitaitoisten valmentajien ohjaus ja tuki sekä ryhmän tsemppi ja eteen päin vievä energia. Remontti Reetat on ehdottomasti hyvän mielen valmennus kohti parempaa oloa omassa kehossa ja mielessä.

Ilmoittautuminen ryhmään on alkanut, tarkista lisätiedot Remontti Reettojen sivuilta.

Remonttireetat Sirja ja Eva

5.1. Liikunnallinen Startti vuoteen 2019

Upeaa uutta alkavaa vuotta 2019!

Tämä on mahtava tilaisuus polkaista uusi ja liikunnallinen vuosi käyntiin tehokkaasti ja iloisesti. Tarjoamme sinulle päivän liikuntaa ja hyvää oloa hikoillen, treenaten ja nauraen loistavassa seurassa. Tapahtuma on kaikille maksuton ja avoin. Pääset tapahtumassa tutustumaan tarjontaamme ja tunteihin. Mukavia tarjouksiakin on luvassa.

Eva ja Sirja (Younga ja SirjaPT) yhdistävät taas voimansa ja tarjoavat sinulle startin liikunnallisempaan elämään. Matto kainaloon ja tossut suhisten mukaan! Kutsuthan ystävät, työkaverit, siskot, tädit, tuttavat ja miehet mukaan. Saamme kunnon pirskeet aikaiseksi mahtavalla porukalla.

Ohjelmassa 5.1. :
klo 10.30 ZUMBA (Eva)
klo 11.00 LIHASKUNTOTREENI (Sirja)
klo 11.35 TEHOTRAMPOLIINI (Eva)
klo 12.10 LIIKKUVUUSTREENI (Sirja)
klo 12.40 TOIMINNALLINENTREENI + KAHVAKUULA (Eva)
klo 13.15 JOOGA (Eva)

Paikkana:
Hämeenlinnan uimahallin liikuntatila, Uimarintie 2

Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen

ZUMBA
Zumba on hauska, helppo ja tehokas tanssiin ja kuntoharjoitteluun perustuva tunti. Tunnilla pääosassa on energinen musiikki. Jokainen Zumbaa omalla tyylillään ja tavallaan. Zumba on suoritusvapaata niin keholle kun mielellekin. Tunnille sinun tarvitsee tuoda vain itsesi. Kotiin viemisiksi luvataan hikeä ja iloinen mieli.

LIHASKUNTOTREENI
Tehokas lihaskuntoa ja kestävyyttä kehittävä treeni koko keholle ilman välineitä ja hyvällä fiiliksellä. Treeni sopii aloittelijalle sekä kokeneemmalle treenaajalle. Mukaan tarvitset oman jumppamaton. 

TEHOTRAMPOLIINI
Trampoliinilla hyppiminen on samaan aikaan todella hauskaa ja erittäin tehokasta! Laji kehittää kehoa ja kuntoa nopeasti. Tasapaino, kestävyys, lihasten hermotus ja keskustan syvät- ja lantionpohjanlihakset joutuvat koetukselle tässä lajissa. Pomppivan hikitreenin päälle jatkamme kunnon keskustatrimmiin. Laji sopii myös monelle, joka ei pysty hyppimään kovalla lattialla. Trampoliini joustaa ja pehmentää pomput lähes veden kaltaiseen lempeyteen nivelille ja selälle.

LIIKKUVUUSTREENI
Liikkuvuutta ja kehonhallintaa lisäävä treeni sopii jokaiselle kehoa huoltavaksi harjoitteeksi. Keskitymme liikkeen avulla pitämään kehoa toimintakykyisenä. Mukaan tarvitset oman jumppamaton, kenkiä ei tarvitse. 

TOIMINNALLINENTREENI + KAHVAKUULA
Koko keholle haastetta ja hikeä. Tämä tunti on tehokas paketti lihaskuntoa, toiminnallisuutta, kehonkäyttöä ja ketteryyttä. Käytämme tunnilla kahvakuulaa. Treeni sopii jokaiselle, joka ei pelkää hikeä ja hengästymistä. 

JOOGA
Nyt on aika ottaa maistiainen talvenrauhasta ja helliä kehoa ja mieltä. Rauhallinen yinjooga hengittäen ja itseään lempein mielin kuunnellen tarjoaa sinulle pysähdyspaikan arjen keskellä.

Alkuvuoden aamusalikurssit

Pidetyt aamusalikurssit jatkuvat heti alkuvuodesta. Kurssilla pääset joka viikko tekemään hyvän ja tehokkaan lihaskuntoharjoituksen kuntosalilla heti aamutuimaan osaavassa ohjauksessa ja mukavassa porukassa. Tekniikat ja lihasryhmät tulevat tutuiksi ja mikä parasta, päivä lähtee reippaasti käyntiin. Tee hyvä päätös alkavalle vuodelle ja lähde salille meidän kanssamme!

Aamusali 1: torstaisin 10.1-28.3.2019 (ei viikoilla 6 ja 9) yhteensä 10 kertaa, klo 6.30-7.30 City Like Hämeenlinna kuntosalilla, Sibeliuksentie 5. Hinta 149€ (sis. salimaksun)
Aamusali 2: torstaisin 10.1.2019-28.3.2019 (ei viikoilla 6 ja 9) yhteensä 10 kertaa, klo 7.30-8.30 City Like Hämeenlinna kuntosalilla, Sibeliuksentie 5. Hinta 149€ (sis. salimaksun)
Päiväsali maanantaisin 7.1. – 26.3. (ei viikolla 6 ja 9) klo 14.30-15.30 (yht. 10 kertaa) City Like Hämeenlinna kuntosalilla, Sibeliuksentie 5. Hinta 149€ (sis. salimaksun)

Alkuvuoden tiistaitreenit

Iki-ihanat tiistaitreenit saavat jatkoa! Tammikuu käynnistetään iloisissa treenifiiliksissä ja harjoituksia jatkamme maaliskuun lopulle. Olitpa aloitteleva liikkuja tai kokenut treenipeto, molemmat tunnit sopivat sinulle. Nappaa itsellesi siis hyvä liikunnallinen harrastus ja tule mukaan!

– klo 19-19.45 Tiistaitreenit 8.1-26.3.2019 (ei viikolla 9) yhteensä 11 kertaa Piukkojen Paikkojen ryhmäliikuntatilassa Hätilässä. Tehokas lihaskuntoa kehittävä tunti jokaiselle, joka haluaa lisää voimaa. Käytämme välineinä painoja, kahvakuulia ja oman kehon painoa. Koko kurssi 90€, kertamaksu 9€ (käteinen/liikuntasetelit) tai 10-kortti 85€. Voimassa maaliskuun 2019 loppuun kaikissa treeneissäni.
– Klo 19.45-20.30 Tiistaihuolto 8.1-26.3.2019 (ei viikolla 9) yhteensä 11 kertaa Piukkojen Paikkojen ryhmäliikuntatilassa Hätilässä. Liikkuvuutta ja kehonhallintaa lisäävä tunti sopii jokaiselle kehoa huoltavaksi viikottaiseksi harjoitteeksi. Keskitymme liikkeen kautta pitämään kehomme toimintakykyisenä. Koko kurssi 90€, kertamaksu 9€ (käteinen/liikuntasetelit) tai 10-kortti 85€. Voimassa maaliskuun 2019 loppuun kaikissa treeneissäni.
TARJOUS: molemmat kurssit yhteensä 170€
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sirja@sirjapt.fi

Tulossa huhtikuussa

Suositut ulkotreenit alkavat taas huhtikuussa 2019. Tiistaisin Aulangolla ja torstaisin Ahvenistolla. Lisää tietoa tulossa myöhemmin.