Ajankohtaista

Remontti Reetat - ryhmävalmennus

Suosittu Remontti Reetat ryhmävalmennus alkaa tammikuussa 2019

Ilmoittautuminen ryhmään on alkanut, tarkista lisätiedot Remontti Reettojen sivuilta.

Remonttireetat Sirja ja Eva

15.12.2018 Valoa ja iloa hyvinvointi- ja liikuntatapahtuma

Kutsumme Sinut nauttimaan elämästä kanssamme hyvinvoinnin parissa. Valoa ja iloa hyvinvointi- ja liikuntatapahtumassa yhdistyvät iloinen treeni, ajatukset onnellisuudesta ja ilosta, omalle keholle ja mielelle hyvää tekevästä liikkeestä sekä palautumisesta. Päivä koostuu kahdesta osiosta: energisestä ja iloisesta treenistä sekä dynaamisesta ja palauttavasta joogasta. Osioiden välissä tunnin teehetki sekä ajatuksia onnellisuudesta. Voit osallistua molempiin osioihin tai halutessasi vain toiseen. Tapahtumasta saat kotiin viemisiksi hyvän mielen lisäksi myös tuotelahjan. Yhdelle tunnille saapuva saa juomapullon ja koko tapahtumaan osallistuva myös fasciahierontapallon.

Klo 10.00-11.00 ILOA JA ONNEA TREENI

Liikkumisen ilo ja onni! Tässä treenissä pääset hakemaan haastetta kehollesi lihaskuntoharjoitusten parissa ja liikuttamaan itseäsi iloisen musiikin innoittama. Löydä energia, vapaus ja voima omasta kehostasi ja liikkumisestasi. Treeni sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmalle treenaajalle.

Klo 11-12.00 ONNELLISUUDEN SIEMENIÄ JA TEEHETKI

Evan ja Sirjan pieni luento onnellisuuden teemaa lähestyen. Olet tervetullut kuuntelemaan ajatuksiamme ja nauttimaan kupillisen teetä kanssamme, osallistuitpa sitten ensimmäiseen osioon, toiseen osioon tai molempiin.

12-13.30 JOOGATEN JOULURAUHAAN Vol.1
Laskeudutaan hetkeksi kehon ja mielen harjoituksen pariin ja unohdetaan ympäröivä jouluhössötys. Voimaannutaan, venytään ja hengitetään keskittyen vain hetkeen ja itseemme. Aloitamme kehoa valmistavilla, avaavilla ja lämmittävillä harjoituksilla. Tämän jälkeen siirrymme virtaavaan ja voimistavaan vinyasa- osuuteen ja tunti saattelee meidät lopuksi ihanan rentouttavaan ja restoratiiviseen rauhaan. Voit olla jo pitkän linjan joogi, joogistisesta harjoituksesta kiinnostunut tai kaipaat hetken hengähdystä elämääsi kehonhuoltona, tämä harjoitus sopii kaikille. Tunnilla apuvälineenä on yogawheel..
Joogaten joulurauhaan vol.2 on ma 17.12 klo 19.00 Myllymäen koululla.

Hinta:
– 12€/ 1 tunti
– 20€/ 2 tuntia

Matot ja kaikki muu tunneilla tarvittava löytyy tapahtumassa Evalta ja Sirjalta. Pukeudu siis mukaviin ja liikkumisen mahdollistaviin vaatteisiin ja nappaa mukaasi juomapullo.

Tervetuloa mukaan hyvän mielen tapahtumaamme vaikka yhdessä ystävän kanssa!
Sinun kohtaamistasi odottaen,

Eva ja Sirja

Ilmoittautumiset 6.12.2018 mennessä: Evalle tai Sirjalle
eva@younga.fi tai sirja@sirjapt.fi

Alkuvuoden aamusalikurssit

Pidetyt aamusalikurssit jatkuvat heti alkuvuodesta. Kurssilla pääset joka viikko tekemään hyvän ja tehokkaan lihaskuntoharjoituksen kuntosalilla heti aamutuimaan osaavassa ohjauksessa ja mukavassa porukassa. Tekniikat ja lihasryhmät tulevat tutuiksi ja mikä parasta, päivä lähtee reippaasti käyntiin. Tee hyvä päätös alkavalle vuodelle ja lähde salille meidän kanssamme!

– Aamusali 1: torstaisin 10.1-28.3.2019 (ei viikoilla 6 ja 9) yhteensä 10 kertaa, klo 6.30-7.30 City Like Hämeenlinna kuntosalilla, Sibeliuksentie 5. Hinta 149€ (sis. salimaksun)
– Aamusali 2: torstaisin 10.1.2019-28.3.2019 (ei viikoilla 6 ja 9) yhteensä 10 kertaa, klo 7.30-8.30 City Like Hämeenlinna kuntosalilla, Sibeliuksentie 5. Hinta 149€ (sis. salimaksun)

Alkuvuoden tiistaitreenit

Iki-ihanat tiistaitreenit saavat jatkoa! Tammikuu käynnistetään iloisissa treenifiiliksissä ja harjoituksia jatkamme maaliskuun lopulle. Olitpa aloitteleva liikkuja tai kokenut treenipeto, molemmat tunnit sopivat sinulle. Nappaa itsellesi siis hyvä liikunnallinen harrastus ja tule mukaan!

– klo 19-19.45 Tiistaitreenit 8.1-26.3.2019 (ei viikolla 9) yhteensä 11 kertaa Piukkojen Paikkojen ryhmäliikuntatilassa Hätilässä. Tehokas lihaskuntoa kehittävä tunti jokaiselle, joka haluaa lisää voimaa. Käytämme välineinä painoja, kahvakuulia ja oman kehon painoa. Koko kurssi 90€, kertamaksu 9€ (käteinen/liikuntasetelit) tai 10-kortti 85€. Voimassa maaliskuun 2019 loppuun kaikissa treeneissäni.
– Klo 19.45-20.30 Tiistaihuolto 8.1-26.3.2019 (ei viikolla 9) yhteensä 11 kertaa Piukkojen Paikkojen ryhmäliikuntatilassa Hätilässä. Liikkuvuutta ja kehonhallintaa lisäävä tunti sopii jokaiselle kehoa huoltavaksi viikottaiseksi harjoitteeksi. Keskitymme liikkeen kautta pitämään kehomme toimintakykyisenä. Koko kurssi 90€, kertamaksu 9€ (käteinen/liikuntasetelit) tai 10-kortti 85€. Voimassa maaliskuun 2019 loppuun kaikissa treeneissäni.
TARJOUS: molemmat kurssit yhteensä 170€
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sirja@sirjapt.fi